SAMSUN / BAFRA - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Etiket Sonuçları: mehmet

Okul Öncesi okul yönetmeliği yenilerek yayaınlandı

İlköğretim kurumları yönetmeliği yenilendi

Haz

AGED in düzenlediği ''Okullar sıfır atık için yarışıyor'' kampanyasında, okulumuz ülke çapında 25. il çapında birinci ve ilçe çapında birinci olarak Okçuluk sti almaya hak kaznadık.

Haz

Valiliğimiz himayelerinde İl Sağlık Müdürlüğü'nce hazırlanan, İlkadım Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleri ile yürütülen 'Sen İste Yeter Kanser Çeker Gider' ve 'Geleceğimize Sahip Çıkalım' etkinliği kapsamında yaptığımız çalışmalar sonunda ödül aldık.

May

Samsun İl sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen ''Sen iste yeter, Kanser çeker gider'' adlı projede yaptığımız çalışmalar için okulumuz ve projeye verdiği destek için öğrencimiz Aybüke Miraç SAYIN ödüle layık görüldü.

May

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı son dakika açıklamasında ara tatillerden yeni bir yapılanmanın söz konusu olduğunu belirtti. Bakan Selçuk, 13 haftalık yaz tatilinin iki haftasının nisan ve kasım aylarında birer haftalık ara tatil olarak planlandığını açıklarken ´18-22 Kasım 2019´da ilk ara tatil yapılacak. 6-10 Nisan 2020 tarihleri arasında ikinci ara tatil verilecek.´ dedi. Milli Eğitim Bakanlığının yeni çalışma takvimine göre, 2019-2020 eğitim öğretim yılı bir hafta öne çekilerek 9 Eylül 2019´da başlatılacak.

MEB Sosyal Etkinlik Modülü e-okul Yönetim Bilgi Sisteminde

Şbt

Ülkemizin yetiştirdiği müzik sanatçımız Barış MANÇO´yu 2-C sınıfı olarak, 20. ölüm yıldönümünde yaptığımız etkinlikle andık.

Şbt

´´OYNAMIYORSAN PAYLAŞ´´ projesi kapsamında evimizde kullanmadığımız, oynamadığımız oyuncakları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ihtiyacı olan çocuk ve okullara gönderdik.

Şbt

´´Samsun Okuma Vakti´´ projesi kapsamında; 11/02/2019 günü 4-B sınıfı öğretmeni ve öğrencileri ile birlikte Bafra Askerlik Şubesi Başkanlığı´na gittik.

Kas

Okulumuz öğrenci, veli ve öğretmenleri olarak hep birlikte ihtiyacı olan bir vatandaşımıza tekerlekli sandalye aldık.

Okulumuzun eski bir fotoğrafı

Okulumzun çatısında bulunan kiremitler ve kiremit altları yenilendi.

Okulumuzun arka bahçesinde bulunan ihata duvarımız yenilendi.